Striming

Usluge Striminga

Video Streaming

Video striming usluga predstavlja vrstu emitovanja videa (TV emisije, konferencije, online predavanja i druge medijske sadržaje) na zahtev korisnika kroz internet.

Video striming predstavlja alternativu uslugama kablovske i satelitske televizije na zahtev, često po nižoj ceni. Dostupnost, sadržaj i cena usluga mogu se razlikovati od jednog regiona do drugog.

Ove usluge imaju široku hardversku podršku za brojne uređaje kao što su pametne televizije, tablet uređaji, mobilni telefoni, računari.

Velike kompanije kao što su: Netfliks, iTunes, Hulu, YouTube, Vudu, Amazon Instant, LoveFilm, Baidu, NovTV i Vimeo aktivno koriste usluge video striminga.

Šta Vam nudi Sharf Video Produkcija?

Kompletan servis za potrebe konferencija Prezentacioni uređaji:

  • Laptop za govornika (slika prezentacije preuzima interni server koji u zavisnosti od potreba prosleđuje na projektor, u video sistemu za potrebe striminga, ili zajedno u sistemu i na projektoru). Ceo sistem se kontroliše u režiji
  • Projektor
  • Monitor za govornika
  • Bežični mikrofoni
  • Oprema za video striming

Snimanje vršimo isključivo u visokoj HD ili 4K rezoluciji, koristeći uvek najnoviju opremu. Montažu obavljamo brzo i imamo sluha za vaše želje i zahteve. Trudimo se da sve završimo u najkraćem roku i što kvalitetnije. Ukoliko projekat to zahteva, uključićemo i dodatne kamermane, montažere i 2D i 3D animatore. Pored velikih kompanija usluge produkcije vršimo i za fizička lica, naravno po istim standardima kvaliteta. Potrebna nam je samo vaša ideja koju ćemo zajednički oblikovati našim predlozima iz iskustva, jer iza sebe već imamo TV reklame, muzičke spotove, razne promotivne reportaže, serijal TV emisija.